Fül- és orrlyukasztás

Sartso - StudexFül- és orrlyukasztás során az amerikai STUDEX cég rendszerét használom. Segítségükkel ma már tényleg megvalósítható a gyors és fájdalommentes lyukasztás, illetve nem szükséges hetekig gyógyfülbevalót viselni, rögtön a nekünk tetsző STUDEX fülbevalóval végezhető a lyukasztás. Sajnos az otthonról hozott ékszerrel történő lyukasztás nem lehetséges, mert a cég egyedülállóan csomagolt steril ékszerei használhatók csak a fülbelövő pisztolyhoz. A jó hír viszont az, hogy választást már csak a bőséges ékszerkínálat nehezíti meg, legyen szó akár nikkelmentes orvosi fémről illetve 14 és 18 karátos aranyról.

Az ékszer kiválasztása után lefertőtlenítem az adott területet és egy jelölő tollal együtt megjelöljük a lyukasztás helyét. Amennyiben megtaláltuk a megfelelő helyet, behelyezem az ékszert a Sartso - Studex 2fülbelövő pisztolyba és egy gyors mozdulattal az ékszer máris a helyén van (1/10 másodperc), a hátulján lévő kapoccsal együtt. Ekkor utóápoló készítménnyel kezelem, aminek használata otthonra is javasolt.

A gyógyulási idő függ a lyukasztás területétől és az egyén érzékenységétől.

Ezzel a technikával természetesen babáknak is behelyezhető az első fülbevaló, illetve lehetőség van orrpiercing és fülporc lyukasztásra is.

Katalógus letölthető innen: Studex Katalógus